Quote over liefde, seks en relaties (Olivia Newton-John)

0

Ik geloof dat liefde de wereld doet draaien.  Ongeacht hoe oud of jong je bent. We zijn hier voor de liefde. Het is de essentie van ons wezen.   Olivia Newton-John ( links op de foto, samen met vriend en collega John Travolta.  Rechts op de foto staat Travolta’s vrouw, de actrice Kelly Preston. Zowel Olivia als Kelly bezweken aan borstkanker. Foto Shutterstock)

Dame Olivia Newton-John (1948-2022) was een Brits-Australische zangeres en actrice.  Ze zal vooral blijven voortleven als Sandy uit de populaire klassieker Grease, waarin ze acteerde, danste en zong aan de zijde van haar goede vriend John Travolta.  Olivia Newton-John vocht 30 jaar lang tegen kanker.  Ze overwon de ziekte tweemaal.  De derde keer lukte het haar niet. Ze zette zich stevig in voor het onderzoek naar kanker en werd om die reden geridderd door de vorig jaar overleden Queen Elisabeth. 

Share.

Over de auteur

Karina is relatie-dating ervaringsdeskundige en schrijfster van boeken 'Hoera, ik heb een date', 'Late Liefde', 'Aan het daten? Goed om weten!' en 'Het Kluwen, vijand van nieuwe liefde'.

Reageer