Gastroseksueel

0

Meer en meer alleenstaande mannen proberen een vrouw te versieren via hun kookkunst. En zelfs meer dan één vrouw, jawel. Ben jij een vrouw en ken je een dergelijke man? Veel kans dat je met een gastroseksueel te maken hebt.

Dat de liefde van een vrouw tegenwoordig ook door de maag gaat, staat als een paal boven water. In deze wervelende tijd moet vrijwel elke vrouw hard presteren om haar energie aanvaardbaar verdeeld te krijgen over werk en thuisfront. Geen wonder dat ze steeds minder tijd en zin overhoudt om in de kookpotten te roeren. Daarom zegt ze maar al te graag ja tegen een huisgemaakte maaltijd die ze voor één keer niet zelf hoeft te bereiden.

Kookkunst als verleidingstechniek

De gastroseksueel heeft prima begrepen dat kokkerellen zijn marktwaarde, berustend op de gekende klassiekers zoals salaris, status, persoonlijkheid en karakter, verhoogt. Daarom probeert hij de vrouw die hij straks als toetje hoopt te consumeren, helemaal in te pakken met een lekkere, verse maaltijd à la façon du chef. Tussendoor kan er ontspannen gekeuveld worden over de actualiteit, kunst en cultuur en waarom niet, ook over koetjes en kalfjes. Geen wonder dus dat kooklessen tegenwoordig vooral bijgewoond worden door mannen. De gastroseksueel die je vandaag steeds vaker aantreft in elke leeftijdscategorie, weet immers perfect waar Abraham de mosterd haalt.

Toegegeven, veel gastroseksuelen gebruiken hun kookkunst ook om:
1) zich te ontspannen en
2) om familie, vrienden en kennissen te verwennen. Op die manier injecteren zij sfeer en gezelligheid in voor hen waardevolle contacten. En gelijk hebben ze!

Zie ook:
Metroseksueel
Aseksualiteit
Panseksualiteit
Moedel

Share.

Over de auteur

Karina is relatie-dating ervaringsdeskundige en schrijfster van boeken 'Hoera, ik heb een date', 'Late Liefde', 'Aan het daten? Goed om weten!' en 'Het Kluwen, vijand van nieuwe liefde'.

Reageer